Skip to main content

Comencen les classes a la UPF i l’alumnat de primer visita les instal·lacions i recullen carnets i carpetes.

El dilluns 14 de febrer de 2022 en horari de matí ha tingut lloc l’aterratge i benvinguda de l’estudiantat de primer al Campus de la Ciutadella de la UPF (Facultat d’Economia i Empresa).

Després de l’acollida de l’any 2021 que es va haver de realitzar de manera virtual degut a les restriccions per l’emergència sanitària, aquest any s’ha pogut realitzar l’acollida en format presencial de manera que l’estudiantat ha pogut trepitjar les aules i els espais que faran servir durant la seva estada a la Facultat.

Es dona la circumstància que la majoria de les persones assistents no havien pogut estar al Campus en persona anteriorment degut a que l’any passat la majoria de sessions informatives havien sigut en -línia i que la majoria d’actes presencials s’havien hagut de desconvocar.

Durant l’acte, els i les estudiants han pogut conèixer a les persones claus dels estudis a la facultat: el degà (prof. Walter García-Fontes), el coordinador dels estudis a la UPF (prof. Fabrizio Germano) i la cap de secretaria de docència (Sra. Mònica Echevarría). En una primera part més organitzativa, s’han donat instruccions sobre el funcionament i sobre altres aspectes, i també han pogut recollir les carpetes i targetes que acrediten la condició d’estudiantat de la UPF.

A continuació, un parell d’estudiants de segon curs ha realitzat una visita guiada a les instal·lacions per al nou estudiantat.

Leave a Reply