Skip to main content

Els equips d’estudiants participants als Enterprise Challenges tornen a visitar les empreses que ofereixen els reptes.

Com és habitual des de la primera edició de la competició dels Enterprise Challenges, els equips d’estudiants tornen a visitar les empreses per poder tenir experiències de primera mà en alguns dels centres neuràlgics industrials del nostre context.

D’aquesta manera, en les setmanes de febrer i març els equips estan visitant les seus i les plantes industrials d’Agbar, Applus+, DOGA, HP, Nestlé, i Noel, així com les entitats FemCat i CIMUPC, sempre d’acord amb les directrius marcades en línia amb l’emergència sanitària.

També, seguint amb el que s’ha fet en les edicions anteriors, el format de seguiment de l’avenç en cadascun dels reptes s’està mantenint de forma híbrida, de manera que es poden anar actualitzant els avenços a mesura que es van produint i tenir realimentació de manera àgil.

Leave a Reply