Skip to main content

La UPC i la UPF participen a l’aparador dels estudis superiors més important de Catalunya als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Després de dues edicions que no es van arribar a realitzar, El Saló de l’Ensenyament ha tornat amb força per presentar les possibilitats d’estudis oferts per les universitats en format presencial.

La cita ha tingut lloc del 16 al 20 de març als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, amb algunes restriccions i us de mascaretes, però amb un nivell d’assistència que ha arribat a superar les edicions prèvies a la pandèmia.

Una de les principals novetats d’aquesta edició ha estat la posada en marxa dels anomenats “Programes Acadèmics de Recorregut Successiu” (PARS), que vinculen la realització d’un grau i un màster en l’àmbit de l’enginyeria industrial amb la finalitat de reforçar la formació integral dels enginyers i enginyeres, si bé l’estudiant que faci la preinscripció en un dels Programes Acadèmics de Recorregut Successiu de l’ETSEIB no adquireix l’obligació de cursar el màster, i en el moment que vulgui, podrà deixar el programa i continuar únicament els seus estudis de grau.

D’altra banda, està previst que les activitats de promoció dels estudis segueixin en modalitat presencial a les sessions informatives i a les jornades de portes obertes dels centres, que tindran lloc fins a començaments de maig tant a la UPC com a la UPF.

Més informació a:

https://www.upc.edu/ca/sala-de-premsa/noticies/tot-sobre-els-estudis-al-salo-ensenyament-i-al-salo-futura?utm_source=fil-directe&utm_medium=email&utm_campaign=24-03-2022

https://etseib.upc.edu/ca/estudis/notificacions/estudiar-a-letseib

https://etseib.upc.edu/ca/futurs-estudiants/quins-estudis-1/pars-etseib

Leave a Reply