Skip to main content

El director-coordinador del grau en tecnologies industrials i anàlisi econòmica presenta la professió a l’IES Biel Martí de Menorca.

El dijous 31 de març de 2022 en horari de matí ha tingut lloc una sessió amb una trentena d’estudiants de 1r i 2n de Batxillerat Científic de l’IES Biel Martí de Menorca (Ferreries) sobre “El paper de l’Enginyeria Industrial a la nostra societat”.

El director-coordinador dels estudis (prof. Joaquim Minguella) ha centrat la presentació en comentar a què es dedica una persona que cursa estudis d’enginyeria industrial en la seva etapa professional. S’ha comentat sobre la capacitació i professió, i també sobre la utilitat i la vocació. La xerrada ha presentat les competències i atribucions de la titulació i n’ha comparat el perfil amb el que reflecteixen les enquestes d’ocupació de l’enginyeria industrial. Fent servir un format interactiu, el prof. Minguella ha comentat, potser amb un xic d’humor, la importància de la polivalència en la projecció professional actual i per a l’exercici de professions que encara no s’han creat.

La sessió, que ha tingut lloc en format virtual, s’emmarca dins del programa de conferències de divulgació tecnològica impartides per professorat de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Més informació a:

https://www.upc.edu/ca/futurs-estudiants/cataleg-de-conferencies-de-divulgacio

Leave a Reply