Skip to main content

Composat per estudiants de la UPC i la UPF, el seu mentor ha sigut el prof. Joaquim Minguella Canela.

Avui dijous 5 de maig al vespre s’ha celebrat la gala final del RecirculaChallenge2022 a l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est de la UPC. Els equips participants en la 4a edició del Recircula Challenge havien de respondre al repte de l’alimentació sostenible.

Els alumnes Carlos Saura, Guillem Palmés, Javier Gallardo, Lluís Llull i Maria Bareche, membres de l’equip “La Petjada”, han guanyat el premi del públic (UPCArts) amb el projecte #MyPrint, per capgirar el model de sistema alimentari i reduir les emissions de CO2 associades al consum.

El mentor de l’equip durant tot el curs -composat per 2 estudiants de ETSEIB UPC, 1 estudiant del CFIS UPC, 1 estudiant de la FIB UPC i 1 estudiant de la Facultat de Comunicació de la UPF-, ha sigut el professor Joaquim Minguella Canela, director-coordinador dels estudis de tecnologies industrials i anàlisi econòmica.

Més informació sobre el Recircula Challenge i els equips participants:https://recirculachallenge.upc.edu/ca/equips

Leave a Reply