Skip to main content

Segons acord de patronat de la fundació, la convocatòria 2022 estarà dotada un any més amb un import de 60.000€.

El Patronat de la Fundació Privada Barcelona Education in Science and Technology (BEST), reunit presencialment al rectorat de la UPC el dimecres 25 de maig de 2022, va decidir aprovar la convocatòria 2022 del seu Programa de beques i ajuts a l’estudi amb una dotació de 60.000€ per al proper curs.

Els terminis d’obertura i tancament de sol·licituds de la convocatòria d’enguany seran similars als anys anteriors, com sempre coincidint amb el calendari del procés de preinscripció universitària a Catalunya.

D’aquesta manera, en data 7 de juny s’obre el període de presentació de sol·licituds de tipus (a) i (b) (ajuts a l’estudi i beques de mobilitat), i la data de tancament queda prevista per al divendres 1 de juliol de 2022 (coincident amb la finalització del termini de preinscripció fixat per la Generalitat de Catalunya).

L’objectiu de la planificació de la convocatòria és que es pugui resoldre en el moment en que els i les estudiants de nou accés hagin de realitzar el tràmit d’assignació definitiva dels estudis i, d’aquesta manera, puguin fer la matrícula sabent el resultat dels ajuts.

La finalitat del programa de beques de la fundació BEST és proveir els recursos suficients a estudiantes i estudiants d’alt nivell acadèmic per tal de poder cobrir despeses derivades de la realització dels seus estudis, d’acord amb les seves necessitats i el seu nivell de renda.

Més informació a:

Leave a Reply