Skip to main content

El Campus Repsol torna a organitzar amb la Fundació BEST una formació extracurricular d’alt valor afegit.

El dia 14 de juliol de 2022 ha tingut lloc al Campus Repsol de Madrid el “Focus day de Repsol” en sostenibilitat i lideratge. Aquesta ha sigut la segona edició de l’experiència que es va realitzar per primer cop el gener de l’any 2020 i que no s’havia pogut tornar a realitzar degut a les conseqüències que ha tingut l’emergència sanitària.

En aquesta edició, s’ha realitzat un format d’un dia amb una càrrega de treball molt intensa en la que, entre altres, s’han treballat “soft skills” molt sovint oblidades a les carreres tècniques. Hi ha pogut participar tot l’estudiantat que es troba acabant el tercer curs del grau en tecnologies industrials i anàlisi econòmica sense cap cost, el qual va rebre una beca personal per al desplaçament des de Barcelona i a qui també es va cobrir els àpats.

El programa ha començat amb una sessió d’obertura en la qual les persones participants han pogut tenir més de 30 minuts d’interacció personal amb el president de la companyia. Després ha tingut lloc una conferència plenària sobre digitalització, impartida pel Chieff Digital Officer de Repsol. A continuació, s’ha realitzat una tanda de presentacions curtes per experimentar en primera persona com es el dia a dia de la companyia en àmbits com el retail, la gestió del talent, el patrocini esportiu i el fons d’emprenedors.

La sessió de la tarda s’ha dedicat a un taller de creixement personal, amb una conferència impartida pel director-coordinador dels estudis i un espai de treball en quatre equips. Al vespre el programa ha acabat al centre de la ciutat, realitzant una visita al Museo Nacional Thyssen-Bornemisza.

Totes les activitats realitzades (igual que als Enterprise Challenges) sempre contenen una part de síntesi, en la qual es demana a les persones participants que facin un petit “pitch” de pocs minuts (1-3, depenent de la tasca concreta) sobre el que han realitzat, aprés i amb les seves conclusions personals. Això prepara millor a les persones participant per al dia a dia de l’empresa, en el que hauran d’estar treballant i comunicant els avenços contínuament. En moltes activitats (sempre que és possible), es lliura un premi a la millor feina, que moltes vegades escullen les mateixes persones participants per votació secreta. Es tracta, doncs, de fomentar la competitivitat i premiar l’esforç, alhora que el treball en equip.

Leave a Reply