Skip to main content

Participació en sessió presencial a l’Assemblea General de Unitech International realitzada a la RWTH Aachen.

Els dies 31 d’agost, i 1 i 2 de setembre de 2022 ha tingut lloc a Aquisgrà (Alemanya) l’Assamblea General i diverses reunions entre empreses, universitats i participants del Unitech International.

Pel que fa a universitats, han enviat persones delegades la Universtat d’Aachen (RWTH, Alemanya, que allotjava la reunió), Chalmers (Suècia), INSA Lyon (França), ETH Zürich (Suissa), Politecnico di Milano (Itàlia), Loughborough University (Regne Unit), Trinity College Dublin (Irlanda) i la Universitat Politècnica de Catalunya. Per part de les empreses, s’ha comptat amb noms de primer nivell internacional com són ABB, Buhler, Danfoss, Evonik, Geberit, Georg Fischer, Grundfos, Hilti, Infineon i Roche,

Per part de la UPC hi ha assistit i el director-coordinador del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica (prof. Joaquim Minguella) en qualitat de Academic Programme Director. Aquesta reunió posiciona a les universitats i empreses participants en una plataforma de relació a alt nivell europeu, hi ha de permetre aprofundir i desenvolupar intercanvis internacionals entre tots els actors implicats.

Més informació a:

https://www.unitech-international.org/

Leave a Reply