Skip to main content

Comencen les classes a l’ETSEIB-UPC l’alumnat que cursa aquests estudis l’any que s’inicia la cinquena promoció.

El dimarts 6 de setembre de 2022 ha tingut lloc l’acollida de nou estudiantat, en format presencial a l’Aula Capella de l’ETSEIB, com a primer pas per a l’inici de les classes del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica.

L’inici de curs està marcat per la tornada a la presencialitat plena i sense la necessitat de dur mascaretes a l’aula, podent tornar als aforaments i les condicions d’abans de la pandèmia.

L’inici de classes del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica a l’ETSEIB-UPC és ja el dimecres 7 de setembre mentre que a la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF (que funciona amb organització trimestral), serà el dimarts 27. L’últim examen de reavaluació del curs està previst que tingui lloc el dimecres 12 de juliol de 2023.

Leave a Reply