Skip to main content

El Centre Corporatiu de Banc de Sabadell a Sant Cugat del Vallès organitza amb la Fundació BEST aquesta formació extra-curricular.

El dimecres 14 de setembre de 2022 ha tingut lloc al Centre Corporatiu de Banc de Sabadell a Sant Cugat del Vallès un “Focus day” en negoci i tecnologia al sector bancari. Aquesta edició ha sigut la primera d’aquest tipus d’experiència i dona continuïtat a les trobades realitzades en sessions de Focus Day anteriors.

En aquesta sessió s’ha realitzat un format d’un dia amb una càrrega de treball molt intensa en la que s’ha abordat el negoci bancari, la tecnologia associada, els serveis de consultoria, i s’ha realitzat una dinàmica per a la que l’estudiantat participant ha hagut de treballar en 4 grups diferents per resoldre un cas pràctic que se’ls havia plantejat. Acabada la sessió de treball, els grups han hagut de presentar les seves solucions i resultats davant d’un panell d’avaluació formada per membres de BS Consulting i del departament de Recursos Humans del Grup. Banc de Sabadell ha ofert també un àpat a les persones participants, en el qual s’han pogut realitzar networking de manera informal entre estudiants i persones empleades.

En aquest cas, hi ha pogut participar tot l’estudiantat que es troba cursant el quart curs del grau en tecnologies industrials i anàlisi econòmica, així com persones recent graduades.

Leave a Reply