Skip to main content

La UPC i la UPF han participat coorganitzant la primera edició d’una cimera centrada en la creació de tecnologia d’alt impacte i la seva translació per arribar als mercats.

La Barcelona Deep Tech Summit és un esdeveniment d’un dia de durada que té l’ambició d’esdevenir el punt de trobada de l’ecosistema deep tech, com ara les Startups, els inversors, les entitats de recerca i corporacions establertes, entre altres.

La jornada ha tingut lloc el dijous 22 de setembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i ha inclòs ponències en forma de taules rodones (espai Inspire: Intelligència Artificial, Espai, Tecnologies Industrials, Salut, Mobilitat urbana, Computació quantum), espais de connexió (Deep tech Match, Fòrum d’Inversió, Sessió de networking) i també una zona expositiva (àrea d’Start-up’s).

La sessió d’obertura ha comptat amb els parlaments de la Sra. Laia Bonet (3a tinent d’alcaldessa de Barcelona), el prof. Daniel Crespo (rector de la UPC) i el Sr. Roger Torrent (conseller d’empresa i treball de la Generalitat de Catalunya), que han coincidit en destacar la importància del talent i la tecnologia com a eines fonamentals per al progrés de la societat.

La Barcelona Deep Tech Summit s’emmarca en la iniciativa Barcelona Deep Tech Node liderada per Barcelona Activa que vol proporcionar el mar adient per accelerar l’accés al mercat d’Start-up’s i Spin-off’s científiques i tecnològiques.

Més informació sobre la Barcelona Deep Tech Summit:

https://www.barcelonactiva.cat/deeptechnode/deep-tech-summit

Més informació sobre el Barcelona Deep Tech Node:https://www.barcelonactiva.cat/deeptechnode/

Leave a Reply