Skip to main content

A l’acte de celebració al Museu de les Aigües d’Agbar hi participen representats de la Generalitat i de quatre universitats catalanes.

L’Escola de l’Aigua és la institució especialitzada en formació en l’àmbit de l’aigua i la sostenibilitat del grup Agbar. Té com a objectiu formar a professionals del sector mitjançant l’aprenentatge continu a diferents nivells (cicles formatius, MOOC, cursos de màster i postgrau) i poder desenvolupar models d’acreditació de competències.

Celebració dels 10 anys

L’acte central de la celebració ha tingut lloc a l’auditori Àgora del Museu de les Aigües d’Agbar i s’ha retransmès per streaming en directe a tot el mon i en concret a les seus que disposa l’escola a diferents països americans de parla hispana. Entre els ponents principals hi ha hagut el CEO d’Agbar (Sr. Manuel Cermerón) i el president del grup (Sr. Àngel Simón), a banda de nombroses persones relacionades amb els diferents programes formatius de l’escola. Per part de la Generalitat de Catalunya ha fet un parlament el secretari de Competitivitat i Empresa (Sr. Albert Castellanos).

Lliurament de diplomes a les persones participants

Al tram final de l’acte s’ha realitzat la cerimònia de lliurament de diplomes a les persones participants en diferents cursos finalitzats el darrer curs acadèmic. En aquest lliurament hi ha participat persones representants de diferents universitats amb les que te conveni l’Escola de l’Aigua: UB, UPF, UPC i UOC.

Més informació sobre l’aniversari de 10 anys:

https://www.laescueladelagua.com/blog/noticias/20221018_10-anos-eda_nt

Més informació sobre L’ Escola de l’Aigua:

https://www.laescueladelagua.com/inicio

Leave a Reply