Skip to main content

L’acte Acadèmic d’inici de curs va tenir com a conferenciant principal l’enginyera industrial i emprenedora Anna Rivera Jové.

El dijous 20 d’octubre a les 12h va tenir lloc l’acte acadèmic d’inauguració del curs 2022-2023 a l’ETSEIB-UPC.

Com és habitual, l’acte va contenir la presentació d’un facsímil dut a terme pels professors Antoni Roca i Jesús Sánchez Miñana, que en aquesta ocasió tractava sobre “Un muntatge demostrador del “Liqüímetre per elasticitat” d’Emili Clausolles (1874)”.

D’altra banda, la conferència principal va córrer a càrrec de l’enginyera titulada per l’ETSEIB i emprenedora Anna Rivera, i va portar per títol “Enginyeria i dona: viatge cap a l’emprenedoria”. Rivera va animar l’estudiantat a internacionalitzar-se i a emprendre.

L’acte va ser conduit pel director de l’escola (prof. E. Fossas) i va comptar amb dues intervencions musicals dutes a terme per l’associació Cadència Industrial.

Finalment, en la part més institucional, el secretari de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, Pere Roca, va fer un parlament i la professora Lourdes Reig, vicerectora de Política Internacional de la UPC, va fer la Cloenda l’acte d’Inauguració del curs Acadèmic 2022/2023.

Més informació sobre l’acte d’inauguració:

https://etseib.upc.edu/ca/noticies/acte-dinauguracio-del-curs-academic-22-23

Més informació sobre la conferència:

https://www.fullsdenginyeria.cat/lempatia-duna-dona-aporta-molt-valor-als-equips

Leave a Reply