Skip to main content

La professora Fiona M. Scott Morton de la Yale School of Management imparteix la lliçó amb títol “Challenges for Competition Policy in the Digital Economy”

La tradicional Lliçó d’economia ha tingut lloc a la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF en la que ja és la 32a edició d’una sessió que ha comptat amb fins a 9 premis Nobels com a conferenciants.

En aquesta edició, la professora Fiona M. Scott Morton de la Yale School of Management, eminent investigadora i professora, ha realitzat una ponència sobre l’Economia Digital i les seves implicacions principals.

La professora Fiona M. Scott Morton és Professora d’Economia Theodore Nierenberg a la Yale School of Management, on ha estat a la facultat des de 1999. La seva àrea de recerca acadèmica és l’organització industrial, amb un enfocament en estudis empírics de la competència. El focus de la seva recerca actual és la competència en els mercats sanitaris i l’economia de la defensa de la competència. Del 2011 al 12, Scott Morton va exercir com a fiscal general adjunta d’Anàlisi Econòmica (economista en cap) a la Divisió Antimonopoli del Departament de Justícia dels Estats Units, on va ajudar a fer complir les lleis antimonopoli de la nació. A la Yale SOM, imparteix cursos en l’àrea d’estratègia competitiva i economia antimonopoli. Va ser degana associada del 2007 al 10 i ha guanyat tres vegades el premi d’ensenyament de l’escola. Va fundar i dirigeix el Projecte Thurman Arnold a Yale, un vehicle per proporcionar més projectes de programació i polítiques antimonopoli als estudiants de Yale. Scott Morton és llicenciada per Yale i doctora per l’MIT, en els dos casos en Economia. És ponent habitual en seminaris i conferències als Estats Units i Europa.

Més informació a:

https://www.upf.edu/web/econ/llico-d-economia

https://som.yale.edu/faculty-research/faculty-directory/fiona-m-scott-morton

Leave a Reply