Skip to main content

Cinquanta persones alumnes de tercer curs visiten en dos grups el centre industrial de tecnologia ferroviària i la seva planta productiva.

El Centre Industrial de Santa Perpètua de Mogoda és la fàbrica més gran d’Alstom a Espanya i Portugal, i la primera del sector ferroviari espanyol a incorporar estàndards d’Indústria 4.0. Actualment, dona feina a prop d’un miler de treballadors i té capacitat per produir, de manera integral, des de la fase de disseny fins al lliurament final al client, tot tipus de trens (tramvies, metros, trens de rodalies i trens regionals), per a projectes nacionals. i internacional.

L’alumnat de l’assignatura Manufacturing del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica ha tingut aquest curs l’oportunitat de visitar la fàbrica d’Alstom i de conèixer de primera mà les tecnologies i projectes que s’hi estan duent a terme.

Les visites s‘han realitzat en dues dates diferents per tal de poder tenir grups més petits amb els quals compartir experiències de processos com els de mecanitzats, soldadura, pintura o fabricació additiva

Més informació sobre el centre industrial a:

https://www.alstom.com/es/press-releases-news/2021/5/alstom-estrena-nuevas-instalaciones-para-su-hub-de-impresion-3d-en-el

https://www.alstom.com/es/press-releases-news/2021/7/cristina-anderiz-nueva-directora-del-centro-industrial-de-santa-perpetua

Leave a Reply