Skip to main content

L’acte ha tingut lloc a la Sala d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) de la UPC.

El primer acte de graduació del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica (bachelor ‘s degree in Industrial Technologies and Economic Analysis) ha servit per celebrar la consecució del títol per part de les primeres 22 persones graduades (8 noies i 14 nois). Es preveu que la pràctica totalitat d’estudiants de la primera promoció, que han allargat els estudis perquè estan fent pràctiques o estades de mobilitat, acabi durant aquest mateix curs 2022-2023.

Impartit en anglès i amb una forta implicació del teixit empresarial, aquest grau públic es va iniciar el curs 2018-2019 amb 40 places que s’han ampliat fins a 50. De les 41 persones que van iniciar els estudis el 2018, el 36,4% són dones (una presència superior al d’altres estudis d’enginyeria). La formació transversal i multidisciplinària, la mobilitat internacional i la implicació del món empresarial són trets destacats d’aquests estudis.

La meitat dels estudiants de la primera promoció ha fet estades de mobilitat a altres països durant els estudis (Portugal, Suècia, Països Baixos, República Txeca, Alemanya i Àustria) i les pràctiques les han dut a terme en empreses, majoritàriament, dels sectors industrial, TIC, alimentació, consultoria i de certificació i qualitat.

A l’acte de graduació hi han participat els rectors de la UPC i la UPF, Daniel Crespo i Oriol Amat, respectivament; el director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB), Enric Fossas; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF, Walter García-Fontes; el president de la Fundació BEST i padrí de la primera promoció, Joaquim Coello, i el professor Joaquim Minguella, coordinador del grau.

Més informació:

https://www.upc.edu/ca/sala-de-premsa/noticies/es-gradua-la-primera-promocio-del-grau-interuniversitari-en-tecnologies-industrials-i-analisi-economica-de-la-upc-i-la-upf

https://www.upf.edu/web/econ/noticies/-/asset_publisher/mWq2MUUoIPv0/content/es-gradua-la-primera-promoci%C3%B3-del-grau-interuniversitari-en-tecnologies-industrials-i-an%C3%A0lisi-econ%C3%B2mica-de-la-upc-i-la-upf/10193/maximized

Leave a Reply