Skip to main content

El director-coordinador del grau en tecnologies industrials i anàlisi econòmica realitza una presentació de motivació per a estudiants de batxillerat.

El dimarts 31 de novembre de 2022 en horari de migdia va tenir lloc una sessió de presentació amb una seixantena d’estudiants de 1r i 2n dels Batxillerats Científics i Tecnològics de l’IES Baix Montseny (Sant Celoni) amb títol “Imprimirem cases a l’espai? Passat, present i futur de la Impressió 3D”.

El director-coordinador dels estudis (prof. Joaquim Minguella) ha centrat la seva presentació en les tecnologies d’impressió 3D, les quals són un conjunt de tecnologies relativament recents, en ple estat de desenvolupament, i que obren moltes coses de futur. Com funcionen aquestes tecnologies? Què podem imprimir en 3D avui dia? On ens portarà aquesta nova revolució dels mitjans productius?

De la figureta de Pokémon a l’òrgan humà de recanvi, de les maquetes amb corbes de nivell a l’aplicació de la intel·ligència artificial, la sessió repassa fites i idees i permet somiar, potser, a canviar la manera de fer les coses.

La sessió, que es va fer en format presencial, s’emmarca en el programa de conferències de divulgació tecnològica impartides per professorat de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Més informació a:

https://www.upc.edu/ca/futurs-estudiants/cataleg-de-conferencies-de-divulgacio

Leave a Reply