Skip to main content

Comencen les classes a la UPF i l’alumnat de primer visita les instal·lacions i realitza la tradicional recollida de les carpetes.

El dilluns 13 de febrer de 2023 en horari de matí ha tingut lloc l’aterratge i benvinguda de l’estudiantat de primer al Campus de la Ciutadella de la UPF (Facultat d’Economia i Empresa).

Un cop més, la coordinació del grau en tecnologies industrials i anàlisi econòmica ha rebut l’estudiantat, que ha pogut trepitjar les aules i els espais que faran servir durant la seva estada a la Facultat.

Durant l’acte, els i les estudiants han pogut conèixer a les persones claus dels estudis a la facultat: el coordinador dels estudis a la UPF (prof. Fabrizio Germano), la coordinadora de docència d’estudis de grau a la UPF (Sra. Cristina Capilla) i el coordinador de docència a la Facultat (Sr. Guillem Ortega).

En la part més organitzativa, s’han donat instruccions sobre el funcionament de la vida al campus i sobre altres aspectes de programació docent, i també han pogut lliurat a les persones assistents les carpetes de la UPF i un llibre obsequi editat per la UPF Barcelona School of Management (“The Tempest”, de William Shakespeare), un clàssic de la literatura universal en edició bilingüe.

Com a novetat d’aquest any, l’acreditació de l’estudiantat ja no es fa amb un carnet físic, sinó que la targeta s’ha substituït per una credencial electrònica. A continuació, un parell d’estudiants de segon curs ha realitzat una visita guiada a les instal·lacions per al nou estudiantat.

Leave a Reply