Skip to main content

Sessió virtual amb les claus per utilitzar Phyton per poder programar Aplicacions en entorns Web.

Lluís Solano, antic professor d’informàtica del departament de Ciències de la Computació de la Universitat Politècnica de Catalunya i que col·labora habitualment amb la Fundació BEST, ha impartit una Jam Session orientada a la programació d’aplicacions en entorns .html. En aquesta sessió, l’alumnat aprèn les claus per poder materialitzar Web Apps fent servir les eines de Phyton que han obtingut cursant l’assignatura de Programming. La sessió, que ha arribat també a la cinquena edició, s’ha dut a terme, igual que en anys anteriors, en format virtual, de manera que les persones participants l’han pogut seguir remotament sense haver-se de desplaçar. Els continguts han cobert eines de programació com ara Pandas i Anacondas.

Leave a Reply