Skip to main content

Mur&Partners imparteix una sessió pràctica per fer bones presentacions de projectes, en concret, de tipus “pitch”.

L’empresa Mur&Partners ha realitzat en format presencial a l’ETSEIB (UPC) una nova sessió pràctica de soft skills adreçada a realitzar comunicacions efectives de projectes, en concret, de tipus “pitch”.

A la sessió, que ha combinat teoria i pràctica, s’ha treballat per poder tenir eines per realitzar correctament comunicacions en viu, de cara a aconseguir maximitzar la concisió i alhora fent arribar els missatges clau més importants.

La sessió ha estat impartida per la Sr. Elisabeth Domingo, Consultora de Mur&Partners, i ha cobert aspectes com ara el flux de la presentació, la gestió de les emocions, l’ús de diferents tipus de comunicació, així com qüestions operatives com ara els continguts, els temps, els missatges clau i feedback personalitzat.

Més informació sobre l’esdeveniment:

https://etseib.upc.edu/ca/esdeveniments/taller-de-soft-skills-per-la-comunicacio-de-projectes-storytelling-storyselling

Més informació sobre Mur&Partners:https://www.mur-partners.com/ca

Leave a Reply