Skip to main content

La UPC i la UPF participen a l’aparador dels estudis superiors més important de Catalunya als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Nova edició de la fira insígnia dels estudis universitaris (32è Saló de l’Ensenyament), que ha tingut lloc del 15 al 19 de març als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, superant el nivell d’assistència de les edicions prèvies a la pandèmia amb prop de 100.000 alumnes, el que suposa un increment del 17% respecte a l’edició del 2022.

Segons dades de l’organització, a l’edició d’enguany els estudis d’economia i d’enginyeria han estat entre els que han liderat l’interès de les persones assistents. En aquest sentit, i tal com és habitual, tant a l’estand de la UPC com a l’estand de la UPF hi ha hagut espais dedicats als estudis en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica.

També, igual que l’any passat, aquest any alguns graus s’ofereixen en el format de “Programes Acadèmics de Recorregut Successiu” (PARS), que vinculen la realització d’un grau i un màster en l’àmbit de l’enginyeria industrial amb la finalitat de reforçar la formació integral dels enginyers i enginyeres, si bé l’estudiant que faci la preinscripció en un dels Programes Acadèmics de Recorregut Successiu de l’ETSEIB no adquireix l’obligació de cursar el màster, i en el moment que vulgui, podrà deixar el programa i continuar únicament els seus estudis de grau.

Un cop completat el Saló, està previst que les activitats de promoció dels estudis segueixin en modalitat presencial a les sessions informatives i a les jornades de portes obertes dels centres, que tindran lloc fins a començaments de maig tant a la UPC com a la UPF.

Més informació sobre el Saló:

https://www.upc.edu/ca/sala-de-premsa/noticies/territori-upc-salo-ensenyament

https://www.ensenyament.com/ca/notes_de_premsa/institucional-es/els-estudis-en-salut-economia-i-enginyeria-lideren-linteres-dels-joves-al-salo-de-lensenyament/

Més informació sobre els estudis de grau:

https://etseib.upc.edu/ca/estudis/notificacions/estudiar-a-letseibhttps://etseib.upc.edu/ca/futurs-estudiants/quins-estudis-1/pars-etseib

Leave a Reply