Skip to main content

La convocatòria 2022 estarà dotada amb un import de 50.000€.

Proposat al Patronat de la Fundació Privada Barcelona Education in Science and Technology (BEST), es llança la convocatòria 2023 del Programa de beques i ajuts a l’estudi amb una dotació de 50.000€ per al proper curs.

Els terminis d’obertura i tancament de sol·licituds de la convocatòria d’enguany seran similars als anys anteriors, com sempre coincidint amb el calendari del procés de preinscripció universitària a Catalunya.

D’aquesta manera, en data 7 de juny s’obre el període de presentació de sol·licituds de tipus (a) i (b) (ajuts a l’estudi i beques de mobilitat), i la data de tancament queda prevista per al divendres 30 de juny de 2023 (coincident amb la finalització del termini de preinscripció fixat per la Generalitat de Catalunya).

L’objectiu de la planificació de la convocatòria és que es pugui resoldre en el moment en que els i les estudiants de nou accés hagin de realitzar el tràmit d’assignació definitiva dels estudis i, d’aquesta manera, puguin fer la matrícula sabent el resultat dels ajuts.

La finalitat del programa de beques de la fundació BEST és proveir els recursos suficients a estudiantes i estudiants d’alt nivell acadèmic per tal de poder cobrir despeses derivades de la realització dels seus estudis, d’acord amb les seves necessitats i el seu nivell de renda.

En aquest sentit, el patronat de la fundació BEST ha anat convocant anualment convocatòries ordinàries i extraordinàries del Programa de beques i ajuts a l’estudi, amb una dotació que ha anat consolidant-se al llarg dels anys (40.000€ al curs 2018-2019 i 220.000€ entre els cursos 2019-2020 i 2022-2023).

Més informació a:

Leave a Reply