Skip to main content

La UPC és escollida per a una vice-presidència de l’associació a l’Assemblea General celebrada a Dublín.

Els dies 24 i 25 d’agost de 2023 ha tingut lloc a Dublín (Irlanda) l’Assamblea General i diverses reunions entre empreses, universitats i estudiants participants al programa de l’Associació internacional Unitech.

Pel que fa a universitats, han enviat persones delegades la ), Trinity College Dublín (Irlanda, que allotjava la reunió), la Universitat RWTH d’Aachen (Alemanya), la Chalmers University (Suècia), l’INSA Lyon (França), l’ETH de Zurich (Suïssa), l’NTNU de Trondheim (Noruega), el Politecnico di Milano (Itàlia), la Loughborough University (Regne Unit) i la Universitat Politècnica de Catalunya. Per part de les empreses, s’ha comptat amb noms de primer nivell internacional com són ABB, Accelleron, AIRBUS, Bühler, Danfoss, Evonik, Geberit, Georg Fischer, Grundfos, Hilti, Infineon, IWC Schaffhausen, Nouryon, Roche i Wella.

Per part de la UPC hi ha assistit el director-coordinador del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica (prof. Joaquim Minguella) en qualitat de Academic Programme Director. Després de realitzar-se la votació, la UPC ha resultat escollida com a Vice-president d’Academic Partners per tots els vots a favor, i per tant passa a ser membre de la Board of Directors.

Aquesta reunió posiciona a les universitats i empreses participants en una plataforma de relació a alt nivell europeu, hi ha de permetre aprofundir i desenvolupar intercanvis internacionals entre tots els actors implicats.

Més informació a:

https://www.unitech-international.org/

Leave a Reply