Skip to main content

Les oficines centrals de Nestlé Espanya a Esplugues de Llobregat acullen aquesta experiència extra-curricular de la Fundació BEST.

El dilluns 4 de setembre de 2023 ha tingut lloc a les oficines centrals de Nestlé Espanya d’Esplugues de Llobregat un “Focus Day” en enginyeria de fàbrica i un Business Challenge en IT per al sector alimentari. Aquesta edició ha sigut la primera d’aquest tipus d’experiència a Nestlé i dona continuïtat a les trobades realitzades en sessions de Focus Day anteriors en altres empreses.

El Focus Day s’ha realitzat en format compacte. La jornada ha començat amb la benvinguda dels equips de recursos humans, amb informació sobre els diferents programes i una visita a les instal·lacions.

Per a la sessió sobre enginyeria de fàbrica ha intervingut la Sra. Meritxell Bover, especialista en productivitat industrial i alumni ETSEIB-UPC. En el Business Challenge d’IT hi ha intervingut la Sra. Susana Pastor (Barcelona IT Hub Manager i membre del Consell Empresarial de la UPC) i el Sr. Oscar Gil (Global IT Innovation Manager i Challenge Owner de l’equip guanyador dels Enterprise Challenges de BEST 2023). Les persones participants han competit per equips i l’equip guanyador ha rebut un petit obsequi.

El Focus Day s’ha completat amb una sessió de preguntes i respostes amb el director general de Nestlé Espanya (Sr. Jordi Llach) i una fotografia de família.

En aquest cas, hi ha pogut participar tot l’estudiantat que es troba cursant el quart curs del grau en tecnologies industrials i anàlisi econòmica, així com persones recent graduades. També s’hi ha afegit alumnis de la primera promoció del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica que treballen actualment a Nestlé.

Més informació sobre Nestlé:

https://empresa.nestle.es/ca/jobs/search-jobs

https://empresa.nestle.es/ca/sala-de-premsa/actualitat-nestle/cinco-anios-global-it-hub

Leave a Reply