Skip to main content

Comencen les classes a l’ETSEIB-UPC, i es dona el tret de sortida a l’alumnat que conformarà la sisena promoció.

El dimecres 6 de setembre de 2023 ha tingut lloc l’acollida de nou estudiantat, en format presencial a la Sala d’Actes de l’ETSEIB, com a primer pas per a l’inici de les classes del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica.

El nou estudiantat ha pogut conèixer de primera mà les informacions importants per al nou curs, i també han tingut temps per interactuar amb les associacions de l’escola.

L’inici de classes del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica a l’ETSEIB-UPC és ja el dijous 7 de setembre mentre que a la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF (que funciona amb organització trimestral), serà el dimarts 26. L’últim examen de reavaluació del curs està previst que tingui lloc el dijous 11 de juliol de 2024 i tancaran el curs les avaluacions curriculars que estan programades per al dimecres 16 de juliol de 2024.

Leave a Reply