Skip to main content

El Centre Corporatiu de Banc de Sabadell a Sant Cugat del Vallès organitza novament aquesta jornada de negoci bancari digital.

El dimecres 13 de setembre de 2023 ha tingut lloc al Centre Corporatiu de Banc de Sabadell a Sant Cugat del Vallès una nova edició de “Focus Day” en negoci i tecnologia al sector bancari. Aquesta edició ha pogut donar continuïtat a les trobades realitzades en sessions de Focus Day anteriors.

En aquesta sessió s’ha mantingut el format compacte que ha començat amb una master class del CEO de Consulting sobre el negoci bancari, la tecnologia associada i els serveis de consultoria.

A continuació s’ha realitzat una dinàmica moderada per treballadors i treballadores de Banc de Sabadell per a la que l’estudiantat participant ha hagut de treballar en equips diferents per resoldre un cas pràctic que se’ls havia plantejat. Acabada la sessió de treball, els equips han hagut de presentar les seves solucions i resultats davant d’un panell d’avaluació formada per membres de BS Consulting i del departament de Recursos Humans del Grup.

Banc de Sabadell ha ofert també un àpat a les persones participants, en el qual s’han pogut realitzar networking de manera informal entre estudiants i persones empleades.

En aquest cas, hi ha pogut participar tot l’estudiantat que es troba cursant el quart curs del grau en tecnologies industrials i anàlisi econòmica, així com persones recent graduades.

Leave a Reply