Skip to main content

Programa amb oportunitats especials per a estudiants a la gran cimera de l’automoció 2023 que te lloc a Barcelona.

La FISITA Week 2023, és un esdeveniment internacional que té lloc a Barcelona entre els dies 12 i 15 de setembre i que integra diversos esdeveniments d’enginyeria automobilística d’avantguarda: FISITA World Congress, EuroBrake, FISITA Intelligent Safety Conference Europe, FISITA World Mobility Summit i una àrea d’exposició específica dedicada.

L’organització recau, a més de en la Federació Internacional de Societats d’Enginyeria d’Automoció (FISITA), en la Societat Espanyola integrada en aquest paraigües (STA, Societat de Tècnics de l’Automoció), que ha sigut capaç d’aglutinar tots els esdeveniments en un sol marc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

En aquesta edició s’ha creat un “Student Opportunity Programme” amb descomptes importants a les inscripcions, la possibilitat de presentar treballs, i trobades amb entitats rellevants a la zona d’exposicions.

Dues empreses de la Fundació BEST que hi han tingut un paper destacat han estat Applus+ i DOGA.

Més informació a:

https://www.fisita.com/congress-2023

https://www.fisita.com/tmce

Leave a Reply