Skip to main content

L’acte ha tingut lloc en una Sala d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) de la UPC plena a vessar.

El segon acte de graduació del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica (bachelor ‘s degree in Industrial Technologies and Economic Analysis) ha servit per celebrar la consecució del títol a cinquanta-una persones graduades. D’aquesta manera, es realitza la primera graduació ja amb el nombre d’estudiants actual (la primera cohort era només de 40 places).

Impartit en anglès i amb una forta implicació del teixit empresarial, aquest grau públic es va iniciar ja fa sis anys i manté una alta participació femenina (al voltant del 40% del total de l’estudiantat). La formació transversal i multidisciplinària, la mobilitat internacional i la implicació del món empresarial són trets destacats d’aquests estudis.

Dues terceres parts dels estudiants de la segona promoció ha fet estades de mobilitat a altres països durant els estudis a països com Àustria, Suècia, Itàlia, República Txeca, França, Portugal, Bèlgica, Suïssa, Països Baixos o Bèlgica, i les pràctiques les han dut a terme en empreses, majoritàriament, dels sectors industrial, TIC, alimentació, consultoria i de certificació i qualitat.

A l’acte de graduació hi han participat el director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB), Enric Fossas; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UPF, Walter García-Fontes; el director-coordinador dels estudis (prof, Joaquim Minguella) i ha exercit com a padrí de la primera promoció, el professor Jaume Casals, que va ser rector de la UPF en el moment de la posada en funcionament dels estudis del grau.

La cloenda institucional a sigut a càrrec de la vicerectora Raquel Bouso de la UPF i el vicerector Climent Molins de la UPC. L’acte també ha comptat amb intervencions musicals a càrrec de músics membres de l’associació Cadència Industrial.

Més informació:

https://etseib.upc.edu/ca/esdeveniments/acte-de-graduacio-gtiae-2022-2023

Leave a Reply