Skip to main content

Dos alumnes graduats en tecnologies industrials i anàlisi econòmica realitzen una presentació de motivació per a estudiants actuals de grau.

El divendres 10 de novembre de 2023 en horari de vesprada va tenir lloc una sessió de presentació impartida per exalumnes del grau per posar en comú les seves experiències en consultoria internacional.

L’acte, introduït per la direcció dels estudis (prof. Joaquim Minguella), va comptar amb una breu introducció de l’ETSEIB Alumni a càrrec del sotsdirector ETSEIB de relacions amb les empreses (prof. Jan Rossell).

La part central de l’acte, que va portar per nom “Experiències professionals en consultoria internacional”, va ser realitzada per per Iñaki Sarró (graduat en tecnologies industrials i anàlisi econòmica a la primera promoció) i Jose Moreno (enginyer industrial de l’ETSEIB), tots dos consultors a l’empresa Boston Consulting Group. Els ponents van explicar diverses experiències de consultoria en diferents països en els que han estat destinats, així com el dia a dia d’altres companys graduats que treballen a la mateixa empresa.

La sessió, que es va fer en format presencial, va ser la primera organitzada per ETSEIB Alumni sobre experiències d’alumnes graduats en tecnologies industrials i anàlisi econòmica de la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra.

L’assistència va ser molt elevada (més de 45 persones), i es va poder realitzar una roda molt interessant de preguntes i respostes. Finalment, un aperitiu-networking va posar el punt final a una sessió que va poder ser molt interactiva i de valor afegit per a les persones participants.

Més informació a:

https://etseib.upc.edu/ca/esdeveniments/experiencies-professionals-dalumni-del-gtiae

Leave a Reply