Skip to main content

Comencen les classes a la UPF i l’alumnat de primer visita les instal·lacions i realitza la tradicional recollida de les carpetes.

El dimecres 7 de febrer de 2024 en horari de matí ha tingut lloc l’aterratge i benvinguda de l’estudiantat de primer al Campus de la Ciutadella de la UPF (Facultat d’Economia i Empresa).

Un cop més, la coordinació del grau en tecnologies industrials i anàlisi econòmica ha rebut l’estudiantat, que ha pogut trepitjar les aules i els espais que faran servir durant la seva estada a la Facultat.

Durant l’acte, els i les estudiants han pogut conèixer a les persones claus dels estudis a la facultat: el coordinador dels estudis a la UPF (prof. Fabrizio Germano), la coordinadora de docència d’estudis de grau a la UPF (Sra. Cristina Capilla) i el coordinador de docència a la Facultat (Sr. Guillem Ortega).

En la part més organitzativa, s’han donat instruccions sobre el funcionament de la vida al campus i sobre altres aspectes de programació docent, hi ha hagut una presentació de la Biblioteca sobre competències digitals i accés al Campus global (a càrrec de Fanny Ferran), una presentació del SACU (Cinta Campos), una presentació d’Idiomes UPF (Robert Hooworth) i també s’han lliurat a les persones assistents les carpetes de la UPF.

Tal com es va fer l’any passat, l’acreditació de la condició d’estudiant ja no es realitza amb un carnet físic, sinó que la targeta s’ha substituït per una credencial electrònica. A continuació, un parell d’estudiants de segon curs ha realitzat una visita guiada a les instal·lacions per a la nova cohort d’estudiants.

Leave a Reply