Skip to main content

Tret de sortida de la sisena edició de la competició basada en reptes proposats per empreses de la Fundació BEST.

La competició “Enterprise Challenges”, promoguda per la fundació BEST i en la que participen estudiants del grau en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica es posa en funcionament en la que seva sisena edició (una per cada curs des de l’inici del grau).

La sessió de Kick-off s’ha realitzat, com és habitual, al Campus de La Ciutadella de la UPF i ha servit per exposar el funcionament de la competició i la distribució entre grups i reptes de les empreses. Igual que a les edicions anteriors, les empreses participants proposen una sèrie de problemàtiques (tant tecnològiques com de gestió) i les persones participants (estudiants), organitzades en equips de 3-4 persones, han de proposar un “prototip mínim viable” en forma d’aplicació per a mòbil que sigui capaç de donar-hi resposta.

En aquesta nova edició, el nombre d’equips participants inscrits serà de 9, en els quals hi participen un total de 32 alumnes de primer curs del grau. El període de realització es manté en format ampliat, de manera que les persones participants disposen de 5 setmanes de temps entre el Kick-off i el dia de la presentació final.

En aquesta edició, repeteixen com a proveïdores de reptes les empreses de l’any passat Agbar, Applus+, DOGA, HP, i Noel, i retornen les empreses Cellnex i COMEXI, que ja havien participat en edicions anteriors.

Des del punt de vista d’entitats col·laboradores, l’empresa Mur&Partners tornarà a realitza un taller de soft skills sobre “Comunicació i presentacions efectives” i el CIMUPC esponsoritzarà de nou un premi consistent en la possibilitat de realitzar un curs d’especialització CAD de manera gratuïta per a les persones membres de l’equip guanyador i també un descompte del 50% per a les persones membres dels equips que finalitzin en segona i tercera posició. També, com a novetat, el programa Emprèn UPC impartirà una sessió sobre Valorització i Creació d’empreses. FemCAT i Barcelona Global repeteixen un cop més en el rol de “Sherpas”. Com a complement tècnic per als Challenges, els equips tindran accés als materials de Jam Session virtual orientada a la programació d’aplicacions en entorns .html a càrrec del Prof. Lluís Solano, del departament de Ciències de la Computació de la Universitat Politècnica de Catalunya. La data de presentació pública de resultats davant d’un panell d’avaluació composat per persones designades per les empreses i universitats està prevista per al matí del dimecres 13 de març. En acabar, després de la deliberació del panell d’avaluació, es realitzarà una cerimònia d’entrega de premis als millors equips.

Leave a Reply