Skip to main content

La UPC i la UPF participen a l’aparador dels estudis superiors més important de Catalunya als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Nova edició de la fira insígnia dels estudis universitaris (33è Saló de l’Ensenyament), que ha tingut lloc del 13 al 17 de març als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Per regular l’afluència de públic, que sempre és molt elevada, es pot accedir en tres torns a escollir: de matí (de 9h a 12.30h), de migdia (de 12.30h a 15.30h) o de tarda (de 15.30h a 19.00h, ampliable fins les 20.00h el dissabte dia 16). El diumenge dia 17 de març, només s’estableix un únic torn de matí en horari de 9h fins a les 14.30h.

Segons dades de l’organització, a l’edició d’enguany els estudis d’economia i d’enginyeria han estat entre els que han liderat l’interès de les persones assistents. En aquest sentit, i tal com és habitual, tant a l’estand de la UPC com a l’estand de la UPF hi ha hagut espais dedicats als estudis en Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica.

També, igual que l’any passat, aquest any alguns graus s’ofereixen en el format de “Programes Acadèmics de Recorregut Successiu” (PARS), que vinculen la realització d’un grau i un màster en l’àmbit de l’enginyeria industrial amb la finalitat de reforçar la formació integral dels enginyers i enginyeres, si bé l’estudiant que faci la preinscripció en un dels Programes Acadèmics de Recorregut Successiu de l’ETSEIB no adquireix l’obligació de cursar el màster, i en el moment que vulgui, podrà deixar el programa i continuar únicament els seus estudis de grau.

Un cop completat el Saló, les activitats de promoció dels estudis segueixen en modalitat presencial i virtual en forma de sessions informatives i jornades de portes obertes dels centres, que tindran lloc fins a començaments de maig tant a la UPC com a la UPF.

Més informació sobre el Saló:

https://www.upc.edu/ca/sala-de-premsa/noticies/graus-upc-salo-de-ensenyament-2024

https://www.ensenyament.com/notes_de_premsa/ensenyament_s085-es/el-salo-de-lensenyament-augmenta-loferta-educativa-i-els-serveis-dorientacio/

Més informació sobre els estudis de grau:

https://etseib.upc.edu/ca/estudis/notificacions/estudiar-a-letseib

https://etseib.upc.edu/ca/futurs-estudiants/quins-estudis-1/pars-etseib

Leave a Reply