Skip to main content

Contacte

Contact.

Fundació Barcelona Education in Science and Technology

Adreça

Av. Diagonal, 579, 3r pl.
08014 Barcelona

Email

info@fbest.org

Telèfon

93 241 27 65

Formulari de contacte


  Sobre la fundació Barcelona Education in Science and Technology (BEST):

  La Fundació Barcelona Education in Science and Technology (BEST) és una entitat privada sense ànim de lucre inscrita al registre de fundacions privades de la Generalitat de Catalunya.

  POLÍTICA DE PRIVACITAT
  Segons s’estableix en el Reglament General de Protecció de dades, el tractament de les dades personals es durà a terme amb el nivell apropiat de protecció de les persones físiques, aplicant les mesures necessàries per garantir-lo amb total lleialtat, licitud i transparència.

  Responsable del tractament

  • Identitat: Fundació Barcelona Education in Science and Technology (BEST)
  • CIF: G67055335
  • Direcció postal: Av. Diagonal, 579, 3a planta 08021 Barcelona, SPAIN
  • Correu electrònic: info@fbest.org

  Finalitat del tractament de les seves dades i conservació
  El tractament de les dades serà realitzat exclusivament amb la finalitat de poder donar resposta a les consultes formulades en relació amb les activitats de l’àmbit d’actuació de la Fundació privada Barcelona Education in Science and Technology (BEST). Les dades recollides no seran cedides a tercers excepte per imperatiu legal.

  Les dades seran conservades el temps necessari per poder dur a terme les finalitats per a les quals van ser recollides, després seran destruïdes. Només es guardaran les dades estrictament necessàries per a dur a terme l’exercici d’històric i el seu seguiment legal, com per exemple la justificació d’activitats de la fundació o bé la resolució de reclamacions.

  Legitimació per al tractament
  En el moment en què una persona fa una consulta a la fundació Fundació privada Barcelona Education in Science and Technology (BEST), dóna el seu consentiment per poder tractar les seves dades personals en relació amb aquesta, com s’estableix en l’art.6 del Reglament General de Protecció de dades.

  Destinataris de les seves dades
  Les persones que han cedit les seves dades tenen dret a:

  • Accedir, rectificar o sol·licitar la supressió de les seves dades, en el moment que creguin que no són necessaris per a la fi que van ser recollides.
  • Sol·licitar la limitació del tractament, en aquest cas només es conservaran les estrictament necessàries per a dur a terme l’exercici d’històric de les convocatòries i el seu seguiment legal.
  • Retirar el seu consentiment, en qualsevol moment.

  Per procedir a l’exercici de drets, la persona aplicant s’ha de posar en contacte a través de l’adreça de correu electrònic info@fbest.org. En cas que sigui procedent, la persona aplicant té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a través del seu lloc web www.aepd.es.